Translate

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

KAΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...!!!


Καλο καλοκαιρι σε ολες και σε ολους ...το La Piazza ολο το καλοκαιρι θα παραμεινει ανοικτο για ολες και ολους τους φιλους...

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

το Νο 12 του La Piazza...

O Κωστης Παπαδοπουλος και το νουμερο 12...βαρια η φανελλα του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...βαρια η ιστορια του...κατι που συνεχιζουμε στο La Piazza...

                              ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

 


Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ LA PIAZZA....

Σε ακομη μια μεταγραφη του ΣΑΠΚ Νεαπολης το LA PIAZZA φωναζει παρων...!!!
Ο Γιωργος Παπαδοπουλος απο τον Φιλιππο Βεροιας στην Νεαπολη...

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Εγκεφαλικό. Απλές καθημερινές και διατροφικές συμβουλές για την αποφυγή του.

Το εγκεφαλικό μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία. Ας δούμε μερικές απλές συμβουλές που θωρακίζουν τον οργανισμό μας από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

Το εγκεφαλικό μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία. Στα άτομα όμως πάνω από 65 χρόνων υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου.  Ας δούμε μερικές απλές συμβουλές που θωρακίζουν τον οργανισμό μας από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τέλος στο κάπνισμα
Το τσιγάρο προκαλεί αθηροσκλήρωση και αυξάνει τις πιθανότητες θρόμβωσης. Προσοχή στην πίεση με συχνές εξετάσεις. Και καρδιολογικό έλεγχο.

Διώχνουμε το στρες και την κατάθλιψη
Δημιουργούν μακροχρόνια προβλήματα στον οργανισμό μας.

Μειώνουμε το αλάτι
Αυξάνει την πίεση, προσέχουμε το βάρος μας και βάζουμε την άσκηση στη ζωή μας. Ακόμη και 20 λεπτά καθημερινό περπάτημα αρκούν για να αποφύγουμε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μειώνουμε το αλκοόλ
Η λογική κατανάλωση μας κάνει καλό. Η υπερβολή όχι, ανεβάζει την πίεση.
Προσοχή στις ημικρανίες και στις ορμονικές θεραπείες. Πρέπει να ενημερώνουμε τον γιατρό μας εάν υποφέρουμε από ημικρανίες και να προσέξουμε στη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών και ορμονών. Προκαλούν πήξη του αίματος.

Υγιεινή διατροφή
Πάρα πολλά φρούτα, λαχανικά και λιγότερο κόκκινο κρέας. Ντομάτες, καρπούζια και μύρτιλα περιέχουν λυκοπένιο, ισχυρό αντιοξειδωτικό που μας παρέχει μεγάλη προστασία.  Ελαιόλαδο, σοκολάτα και δημητριακά ολικής άλεσης μειώνουν τις πιθανότητες ισχαιμικού εγκεφαλικού.
Γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά. Και εσπεριδοειδή των οποίων η αντιοξειδωτική δράση είναι μεγάλη και τα καθιστά συμμάχους του ανθρώπου κατά του εγκεφαλικού. Οι πλούσιες σε μαγνήσιο τροφές, όπως τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα φυλλώδη λαχανικά. Για κάθε 100 mil. Μαγνησίου που καταναλώνει κάθε μέρα ένας άνθρωπος μειώνεται κατά 9% ο κίνδυνος εγκεφαλικού ισχαιμικού επεισοδίου.

Και πολλά ψάρια
Γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες (Ω3) είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσθέσουμε στην καθημερινή μας διατροφή.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ LA PIAZZA...

Ξημερωνουμε παρεα...
για το μπασκετ ρε γαμωτο...!!!




TO LA PIAZZA ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

-ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ...


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ...


Κάψτε το λίπος αερόβια...

Τα λιπαρά είναι από τα πιο αγαπημένα συστατικά των τροφίμων λόγω της ιδιαίτερης και λαχταριστής γεύσης τους. Ταυτόχρονα, αποτελούν και την κυριότερη «δεξαμενή» ενέργειας από όπου ο οργανισμός παίρνει καύσιμα για να λειτουργήσει. Η παραπανήσια ενέργεια που καταναλώνουμε από την τροφή, αποθηκεύεται ως λίπος στο σώμα μας με αποτέλεσμα να παίρνουμε βάρος, οπότε τα λιπαρά γίνονται «άσπονδος» εχθρός και προσπαθούμε να τα απομακρύνουμε. Η συστηματική σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει αυτή μας την προσπάθεια αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο τρόπο.

Το είδος της άσκησης

Το είδος της άσκησης που ενεργοποιεί κυρίως την «καύση» του λίπους είναι η αερόβια, δηλαδή η δραστηριότητα κατά την οποία το λίπος καίγεται με την παρουσία οξυγόνου. Με άλλα λόγια, οι αερόβιες δραστηριότητες αυξάνουν τον παλμό της καρδίας και μας κάνουν να αναπνέουμε πιο γρήγορα, όπως το τρέξιμο, το γρήγορο περπάτημα, το ποδήλατο,  το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, οι δουλειές του σπιτιού και η κολύμβηση.


Η ένταση της άσκησης

Η ενεργοποίηση της καύσης του λίπους εξαρτάται και από την ένταση της άσκησης. Συγκεκριμένα, η μέτριας έντασης δραστηριότητα είναι αποτελεσματική στην ενεργοποίηση του λίπους αρκεί η άσκηση να διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά. Μέτριας έντασης είναι η φυσική δραστηριότητα που αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς, μας κάνει να ιδρώνουμε ελαφρά, ενώ παράλληλα μπορούμε να συμμετάσχουμε σε συζήτηση.  

Σε ποια σημεία του σώματος;

Η αερόβια δραστηριότητα ενεργοποιεί την καύση του υποδόριου λίπους συνολικά. Η αερόβια άσκηση που εμπλέκει πολλές ομάδες μυών, μπορεί να επιδράσει σε τοπικά σημεία και να αλλάξει την εικόνα του σώματος, εφόσον την χρησιμοποιούμε συστηματικά τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα σε μέτρια έως υψηλή ένταση.

Η διάρκεια

Οι αερόβιες δραστηριότητες μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση του βάρους όταν διαρκούν 60-90 λεπτά, συνεχόμενα ή σπασμένες σε 10λεπτα ή 20λεπτα, και πραγματοποιούνται 4-7 ημέρες την εβδομάδα. Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία αλλάζει το σώμα εξαρτάται από το πόσο συστηματικά έχουμε την άσκηση στη ζωή μας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η υπερβολική συσσώρευση λίπους στο σώμα μας είναι μια διαδικασία που δεν έγινε από την μια στιγμή στην άλλη αλλά απαιτεί χρόνο, οπότε το ίδιο συμβαίνει και με την απομάκρυνση του.

Η αερόβια δραστηριότητα σε συνδυασμό με τη διατροφή μπορεί, λοιπόν, να συμβάλλει στη μείωση του βάρους όταν γίνει τρόπος ζωής. Ξεκινήστε με μικρά βήματα αυξήστε την ένταση, τη διάρκεια και τη συχνότητα των δραστηριοτήτων σιγά-σιγά και διασκεδάστε το. Άλλωστε η αερόβια άσκηση δεν συμβάλλει μονάχα στην απώλεια βάρους, αλλά βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη διάθεσή μας και βοηθά στο να αποβάλλουμε το άγχος.

σημερα το βραδυ: ΜΑΙΑΜΙΚΟΙ ΛΕΜΠΡΟΝΙΣΤΕΣ-ΣΑΝΑΝΤΩΝΙΑΚΟΙ ΠΑΡΚΕΡΙΣΤΑΣ


Ξημερωματα Παρασκευης ο τελικος των τελικων...μονο στο La Piazza...!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΙΜΑΙΚΟΥΣ ΛΕΜΠΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΝΑΝΤΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΚΕΡΙΣΤΑΣ...!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ PRE GAME...!!!
KAI ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ....Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ...!!!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

LA PIAZZA...TO ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ.


ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6ου ΤΕΛΙΚΟΥ ΝΒΑ...ΜΑΙΑΜΙ-ΣΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟ...103-100


Ευχαριστουμε για τη χθεσινη βραδια...

η διευθυνση του La Piazza αισθανεται την υποχρεωση να ευχαριστησει τους φιλους που χθες το βραδυ δωσαν το παρων τους για την μεγαλη αναμετρηση του εκτου τελικου του ΝΒΑ...το επομενο ραντεβου μας ειναι αυριο το βραδυ για τον εβδομο και τελευταιο τελικο,ο οποιος θα δωσει και το πολυποθητο δακτυλιδι στον πρωταθλητη...

Σας περιμενουμε και σε αυτο το μπασκετικο ραντεβου...!!!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

4.30 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Το ειπαμε και το καναμε...
Μπασκετ ειναι...
Διασκεδασε το...!!!
ΜΑΙΑΜΙ-ΣΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟ...LA PIAZZA...!!!




Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...!!!



Συγκαταλέγεται στους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές παγκοσμίως, όλων των εποχών και από όλα τα αθλήματα. Το όνομά του είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα στο χώρο του μπάσκετ και συνδυάστηκε με τεράστια εμπορική επιτυχία για τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάστηκε. Μέχρι και ο αντίπαλος του, Λάρρυ Μπέρντ (Larry Bird), παραδέχτηκε ότι ποτέ το μπάσκετ δεν γνώρισε καλύτερο παίκτη από τον Τζόρνταν...

Απαιτήσεις αθλητών σε υδατάνθρακες, στην προπόνηση και στην αποκατάσταση



Οι υδατάνθρακες παρέχουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό αλλά σχετικά μικρής διάρκειας ενεργειακό καύσιμο για την άσκηση, το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεται καθημερινά μέσω της κατανάλωσης τροφών πλούσιων σε υδατάνθρακες. Το ημερήσιο διαιτολόγιο κάθε αθλητή θα πρέπει να περιέχει επαρκή ποσότητα υδατανθράκων, με σκοπό την εξασφάλιση των ενεργειακών αποθεμάτων τα οποία απαιτούνται για την προπόνηση και το διάστημα της αποκατάστασης του μυϊκού γλυκογόνου μεταξύ των προπονήσεων. Οι γενικοί διατροφικοί στόχοι για την κάλυψη των αναγκών σε υδατάνθρακες επηρεάζονται άμεσα από τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή και από τις απαιτήσεις του προγράμματος της προπόνησης. Σε κάθε περίπτωση, οι πραγματικές ανάγκες του κάθε αθλητή θα πρέπει να καθορίζονται λαμβάνοντας σημαντικά υπόψη τις συνολικές ενεργειακές ανάγκες του και τις απαιτήσεις του προγράμματος προπόνησης. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν έχουν όλοι οι αθλητές το ίδιο υψηλές ανάγκες σε υδατάνθρακες κάθε μέρα. Η κατανάλωση υδατανθράκων θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες κάθε συνεδρίας προπόνησης και του αγώνα.

Διατροφικοί στόχοι για την πρόσληψη υδατανθράκων
  • Άμεση αποκατάσταση μετά την άσκηση (0 - 4 ώρες): Περίπου 1g υδατανθράκων/ Kg σωματικού βάρους/ ώρα (κατανάλωση σε τακτικά χρονικά διαστήματα)
  • Ημερήσια αποκατάσταση από ένα μέτριας διάρκειας και χαμηλής έντασης πρόγραμμα προπόνησης: 5-7g υδατανθράκων/ Kg σωματικού βάρους/ ημέρα
  • Ημερήσια αποκατάσταση από μια μέτριας έως υψηλής έντασης προπόνηση αντοχής: 7 – 10g υδατανθράκων/ Kg σωματικού βάρους/ ημέρα
  • Ημερήσια αποκατάσταση από ένα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων πρόγραμμα προπόνησης (περισσότερο από 4 έως 6 ώρες) : 10 – 12g υδατανθράκων/ Kg σωματικού βάρους/ ημέρα

Στρατηγικές για την επιλογή τροφίμων πλούσιων σε υδατάνθρακες και για τη βελτιστοποίηση της αποκατάστασης του γλυκογόνου

  • Όταν το χρονικό διάστημα μεταξύ των προπονήσεων είναι μικρότερο από 8 ώρες, τότε η κατανάλωση υδατανθράκων θα πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα μετά από το τέλος του πρώτου τμήματος της προπόνησης. Η επίτευξη των στόχων για την πρόσληψη υδατανθράκων μέσω της κατανάλωσης σνακ κατά την αρχική φάση της αποκατάστασης προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα.
  • Κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων περιόδων αποκατάστασης (24 ώρες), η άμεση κατανάλωση σνακ και γευμάτων πλούσιων σε υδατάνθρακες δεν είναι απαραίτητη. Τα γεύματα του αθλητή μπορούν να οργανωθούν ανάλογα με το ατομικό του πρόγραμμα. Επιπλέον, δεν φαίνεται να επιδρά στη σύνθεση του γλυκογόνου η πηγή των υδατανθράκων, το αν δηλαδή προέρχονται από στερεά ή υγρά τρόφιμα.
  • Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα γεύματα και στα σνακ αποκατάστασης να προστίθενται, εκτός από τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και τρόφιμα τα οποία παρέχουν πρωτεΐνη και άλλα θρεπτικά συστατικά. Τα θρεπτικά αυτά συστατικά συμβάλλουν σε άλλες διαδικασίες αποκατάστασης. Στην περίπτωση της πρωτεΐνης, προωθείται επιπλέον η αποκατάσταση του γλυκογόνου, σε περιπτώσεις όπου η κατανάλωση υδατανθράκων δεν είναι επαρκής ή όταν δεν είναι δυνατή η συχνή κατανάλωση σνακ.
  • Τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες με μέτριο ή υψηλό γλυκαιμικό δείκτη αποτελούν μια άμεσα αξιοποιήσιμη πηγή υδατανθράκων για τη σύνθεση γλυκογόνου και θα πρέπει να αποτελούν τις κύριες διατροφικές επιλογές στα γεύματα αποκατάστασης.
  • Η επαρκής ενεργειακή πρόσληψη είναι εξίσου σημαντική για τη βέλτιστη αποκατάσταση του γλυκογόνου. Οι πρακτικές περιορισμού των γευμάτων από ορισμένους αθλητές και ιδιαίτερα από τις γυναίκες, δυσχεραίνουν την επίτευξη των στόχων για την πρόσληψη υδατανθράκων και την αποκατάσταση του γλυκογόνου.
Παραδείγματα τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες:
  • Δημητριακά πρωινού
  • Ρύζι
  • Μακαρόνια και άλλα ζυμαρικα
  • Ψωμί
  • Αθλητικά ποτά
  • Μαρμελάδα και μέλι
  • Πατάτες
  • Φρούτα και χυμοί

Μη μασατε απο τη ζεστη...θα εχουμε και Air Conditioner

Η τουρμπινα στο φουλ για να γουσταρουμε ΝΒΑ σημερα τα ξημερωματα...
μη μασατε απο ζεστη...και δε θελουμε να ακουσουμε δικαιολογιες...



Βαλτε το ξινογαλα στη διατροφη σας

Το ξινόγαλα αποτελεί ένα ιδιαίτερα υγιεινό και θρεπτικό ρόφημα. Η πρωτεϊνη που βρίσκεται στο ξινόγαλα είναι υψηλοτάτης βιολογικής αξίας και έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από την πρωτεϊνη του ασπραδιού του αυγού. Περιέχει λακτόζη, βιταμίνες, μέταλλα και ελάχιστο λίπος. Επίσης είναι ένα προϊόν εύγεστο και ευεργετικό για το στομάχι και βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου από το έντερο. Ακόμα έχει αντιμικροβιακή δράση για ένα μεγάλο αριθμό βακτηρίων, ιδιαίτερα αυτών που προκαλούν εντερικές λοιμώξεις. Ενισχύει αποτελεσματικά την κινητικότητα του εντέρου και βοηθά στην αναγέννηση της φυσικής μικροχλωρίδας του εντέρου, ιδιαίτερα ύστερα από την χορήγηση αντιβιοτικών. Τέλος έχει αντιχοληστερινικές ιδιότητες και είναι καλύτερα ανεκτό για τα άτομα που παρουσίαζουν αλλεργία στο γάλα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ...2013-14


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ...ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


Το La Piazza προσκαλεί  όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν σήμερα το βράδυ στην παρέα μας, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον έκτο τελικό του ΝΒΑ…
Το κατάστημα θα είναι συνεχεία ανοικτό από τις 5 σήμερα το απόγευμα και μέχρι τη λήξη του αγώνα ,τα ξημερώματα της Τέταρτης…
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθει στις 4 το πρωί…!!!
Σας περιμένουμε…είτε υποστηρίζεται το Μαϊάμι, είτε υποστηρίζεται το Σαν Αντώνιο.
Εμείς με το μπάσκετ είμαστε…


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

LA PIAZZA...ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

http://www.youtube.com/watch?v=K2AxTubJ75Y

ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ \ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ LA PIAZZA...



Στο La Piazza οι υπογραφες της πρωτης μεταγραφικης κινησης του ΠΚ Νεαπολης...

  Το La Piazza παντα μεσα στα γεγονοτα ,σημερα το απογευμα εζησε την πρωτη μεταγραφη της φετινης περιοδου για το ΣΑ ΠΚ Νεαπολης,αφου ως γνωστων φιλοξενει ολα τα μεγαλα ραντεβου του μπασκετ της Νεαπολης...!!!
 Ο Νικος Κωνσταντας στο ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...!!!


ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ.



 Το κατάστημα μας είναι ανοικτό από τις 8 το πρωί εως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι όπου μας πάει…
 Θα μας βρείτε σχετικά εύκολα ,αφού είμαστε 20 μέτρα από την Παναγή Τσαλδάρη στον δρόμο που πάει από τη Νεάπολη προς την Πολίχνη στο ύψος της πρώην Ζαρντεν, Αθανάσιου Διάκου 47.Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι το 2310550744.
  Με μια ζεστή μπουγάτσα και τον καφέ σας μπορείτε να αρχίσετε την ημέρα σας. Τιμή καφέ σε πακέτο 1 ευρώ μαζί με ένα μπουκαλάκι νερό.
 Το μεσημέρι μπορείτε να έρθετε για να απολαύετε το μεσημεριανό σας καφέ, να αναλύσουμε τα μπασκετικα και όχι μόνο της πόλης μας και να ακούσετε χαλαρή μουσική η να δείτε αγώνες μπάσκετ η και άλλου αθλήματος στην 52 ιντσών τηλεόραση μας…
 Το απόγευμα το παγωτό μας ,το αναψυκτικό μας, η πίτσα μας και το χοτ ντογκ μας, σας περιμένουν ανάλογα τις ορέξεις σας…Σπέσιαλ βραδιές με σουβλάκια ,παντσετες και μπιφτέκια σε σπέσιαλ ήμερες αγώνων και όχι μόνο…
 Το βράδυ σε εμάς έρχεται αργά και με μια κρύα μπύρα η ένα ποτό στη βεράντα μας…!!!
 Οι τιμές μας μοναδικές…η αγάπη μας για τον αθλητισμό απεριόριστη….
Και από οπαδικα είμαστε ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ…γιατί στηρίζουμε τον αθλητισμό της πόλης μας…!!!





ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ


Ο ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ LA PIAZZA ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 4.00


       ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ...



 Από σήμερα 17/6/2013 ζωντανεύει το μπλογκ του LA PIAZZA
 Από σήμερα θα είναι κοντά σας το μπασκετικο στέκι της Νεάπολης με όλα τα καλά και ενδιαφέροντα της περιοχής…γιατί για εμάς στο La Piazza μπάσκετ και διασκέδαση πάνε μαζί…
 Βέβαια όλα τα αθλήματα έχουν την τιμητική τους στο La Piazza αλλά το μπάσκετ είναι η ζωή μας και το κύριο μέλημα μας…!!!
 LA PIAZZA,Αθανάσιου Διάκου 47 στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης…!!!
                                                 Σας περιμένουμε
                    Διευθυνση….Κωστας Παπαδοπουλος,Αντωνης Μποζικης